Салат з буряка, солоних огірків і горошку

2-3 невеликих солоних огірка; 1 банка консервованого горошку; 1 цибулина; 1 буряк; 1 морква; 3 ст. л. рослинної олії; 2-3 ст. л. яблучного оцту; 1 ст. л. дижонської гірчиці; сіль, перець – за смаком.
Буряк і моркву загорнути у фольгу й запекти в духовці, розігрітій до 180°C, до готовності (приблизно 1 годину), потім остудити й очистити від шкірки.
У миску нарізати кубиками цибулю і огірок. Додати до солоних огірків і цибулі консервований горошок.
Моркву нарізати кубиками, буряк – соломкою й викласти в салат.
Заправити салат оцтом, рослинною олією, гірчицею, сіллю й перцем, добре перемішати. Дати салату настоятися 2 години.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *