Грінки з оселедцем і буряковим салатом

Хліб житній – 6-8 шматочків., буряк – 1 шт., оселедець слабо солоний – 1 шт., часник – 2 зубки, сир – 70 г, майонез – 50 г, зелень, цибуля ріпчаста – 1 шт..
Буряк відварюємо, очищаємо від шкірки й натираємо на великій тертці. До буряка додаємо натертий на тертці сир, вичавлюємо 2 зубки часнику. Заправляємо салат майонезом.
Оселедець чистимо й обробляємо на філе. Філе ріжемо невеликими прямокутними шматочками. У скибочках хліба склянкою видавлюємо кола. Обсмажуємо хліб на олії.
На грінки викладаємо трохи салату, зверху по шматочку оселедця. Прикрашаємо зеленню й кільцями цибулі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *