Шніцель із капусти

Класичний шніцель – це тонкий шматок яловичини, телятини або свинини, обсмажений у панірувальних сухарях. Але хто б міг подумати, що його можна приготувати не тільки з м’яса!
Капуста білоголовкова – 1 кг, яйця – 3 шт., панірувальні сухарі – 50 г, сіль – за смаком, соняшникова олія – 3 ст. л., чорний перець (мелений) – за смаком.
Наріжте головку капусти скибочками, зберігши на кожній частинку качана, щоб листки не обсипалися.
Варіть капусту в підсоленій воді 5 хвилин, потім відкиньте на друшляк.
Збийте яйця, посоліть і поперчіть їх. Насипте в окрему ємність панірувальні сухарі.
Кожну скибочку капусти вмочіть спочатку в яйце, потім у сухарі і знову в яйце. Смажте шніцелі на розігрітій олії до рум’яної скоринки з обох боків. Подавайте зі сметаною, часником і зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *