Яєчня по-грузинськи

Яйця – 3 шт., масло вершкове – 30-50 г, ріпчаста цибуля – 1 шт., кукурудзяне борошно – 2 ст. л., помідори консервовані у власному соку – 1/2 банки, окріп – 1/2 скл., часник – 1-2 зубки, сіль, перець – за смаком, зелень (петрушка, кріп, базилік, кинза) – за смаком.
Ріпчасту цибулю нарізати кубиком. У сковороді розігріти вершкове масло, покласти цибулю і обсмажити до прозорості.
Додати борошно й перемішати його з цибулею.
З томатів зняти шкірку, нарізати й разом із рідиною вилити в сковороду, перемішати, томити хвилин 7. Влити окріп.
Додати здрібнений часник. Масу посолити. Поперчити й томити ще хвилин 10.
Зробити в томатній масі три поглиблення й у кожне вбити по яйцю. Тушкувати без кришки доти, поки не побіліє білок, жовток повинен залишатися рідким. Готову страву подати до столу гарячою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *