Оладки з кабачків із сиром і часником

Середній кабачок – 1 шт., яйце – 1 шт., натертий сир – 50 г, зубок часнику, борошно – 1 ст. л., сіль, перець – за смаком.
Кабачок (якщо не зовсім «молодий») очистити від шкірочки й натерти на велику тертку, додати яйце, добре перемішати.
Додати до кабачка натертий сир і здрібнений зубок часнику, посолити й поперчити за смаком, усипати борошно, перемішати.
Смажити оладки на олії на середньому вогні до рум’яної скоринки.
Дуже смачно їсти такі оладки із соусом зі сметани й дрібно нарізаної зелені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *