Цибульні котлети з картоплею і капустою

7 невеликих цибулин; 3 яйця; 200-300 г готового картопляного пюре (заправленого молоком і вершковим маслом); 0,5 кг білоголовкової капусти; сода на кінчику ножа; 5 ст. л. пшеничного борошна; сіль, перець (можна додати ваші улюблені спеції) за смаком; олія для смаження.
Нашаткуйте капусту як на борщ, можна дрібніше. Потім тонкими півкільцями поріжте цибулю. Додайте інші інгредієнти: картопляне пюре, яйця, сіль, перець і борошно. Все ретельно перемішайте й фарш готовий.
Приготуйте котлети й смажте на гарячій сковороді з олією з обох боків на помірному вогні, щоб цибуля й капуста просмажилися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *