Куряча печінка, запечена з помідорами по-міланськи

600 г курячої печінки, 150 г твердого сиру, 2 помідори, 1 цибулина, 3-4 зубки часнику, зелень, cіль, мелений чорний перець.
Цибулю спасирувати на маслі. Додати печінку, розрізану на 2-3 частини, й смажити близько 7 хвилин, помішуючи.
Печінку викласти у форму для запікання. Посолити, поперчити. Посипати здрібненою зеленню й часником.
Зверху викласти шаром нарізані кубиками помідори. Посипати тертим сиром.
Помістити форму в гарячу духовку. Запікати до розплавлення сиру.
Можна гарнірувати рисом або спагетті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *