Домашній зефір лимонно-яблучний

Необхідні інгредієнти: Цукор – 200 грамів, сік лимонний – 1,5 чайної ложки, яєчний білок – 6 штук, яблука солодкого сорту – 5-6 штук, желатин – 1 ст. ложка.
Спосіб приготування:
Яблука помийте, вийміть серединку і випікайте на змоченому деку. Протріть через сито і збийте їх в пюре. Пюре перекладіть у каструльку й поставте на вогонь. Додайте цукор і варіть до тих пір, поки суміш не стане густою.
Желатин залийте водою й дайте йому набрякнути.
Яєчний білок збийте міксером до густоти. Введіть його в охолоджене пюре й перемішайте міксером.
Додайте лимонний сік і набряклий желатин, перемішайте.
Отриману масу розкладіть по формах і залиште на свіжому повітрі підсихати. Формочки попередньо змочіть водою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *