Хек з овочами

1 кг хека, 2 великі моркви, 0,5 великого кореня селери, 2 середні цибулини, 0,5 склянки води, 5 горошин запашного перцю, 2-3 лаврових листа, 200 г томатної пасти, сіль, перець, 2 яйця, борошно.
Цибулю порізати кубиками. Моркву, селеру натерти на великій тертці.
Цибулю викласти в сковороду з розігрітою олією, тушкувати 2-3 хвилини. Додати моркву й селеру, посолити, додати перець, лавровий лист, долити воду й тушкувати під кришкою 15 хвилин. Додати томатну пасту й тушкувати ще кілька хвилин. Виключити вогонь, сковорідку відставити.
Рибу помити, почистити, порізати на шматки середнього розміру, посолити, поперчити.
Яйця вбити в миску, злегка збити, посолити, поперчити. На дошку просіяти борошно. Обваляти рибу в борошні, вмочити в яйця і ще раз обваляти в борошні. Рибу смажити на розігрітій олії до готовності.
Потім викласти її у форму для запікання. Зверху покласти овочі. Запікати в розігрітій до 170°С духовці 15-20 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *