Святковий салат із печінкою тріски

Печінка тріски – 1 банка (200 г), яйце – 4-5 шт., огірок маринований – 2 шт. (солоний, квашений), горошок консервований – 0,5 склянки, картопля – 3 шт., домашній майонез, цибуля зелена.
Огірки натерти і злегка віджати. Яйця натерти – окремо білок від жовтка, картоплю натерти, цибулю дрібно порізати. Печінку тріски злити й роздавити виделкою.
У салатницю-креманку викладати шарами: картопля, печінка тріски, зелена цибуля, майонез (зручніше видавлювати з кулька), огірок, білок, горошок і знову майонез. Далі шари повторити, якщо залишилося місце. Зверху посипати жовтком і прикрасити на свій смак.
Салат можна подати шарами в салатниці або з’єднати всі інгредієнти, заправити майонезом і подати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *