Курячі сердечка з гарбузом і мисливськими ковбасками

Курячі сердечка – 600 г, цибулина середня – 1 шт., часник – 3 зубки, мисливські ковбаски – 200 г, гарбуз – 300 г, томати у власному соку – 400  г, сіль і перець – за смаком.
У сердечок відрізаємо зайві плівки й судини. Цибулю дрібно січемо, ковбаски нарізаємо кільцями, гарбуз ріжемо кубиками. 
У сковороді на сильному вогні розігріваємо 2 ст. л. олії. У кілька заходів обсмажуємо сердечка до рум’яної скоринки з усіх боків. Перекладаємо на тарілку.
Зменшуємо нагрівання до середнього і кладемо в сотейник цибулю. Смажимо, помішуючи, 3-4 хвилини. Додаємо ковбаски і гарбуз, смажимо, помішуючи, ще пару хвилин.
Додаємо розім’яті томати разом із соком. Повертаємо в сотейник сердечка, додаємо томати, дрібно посічений часник, сіль і перець за смаком. Доводимо до кипіння і тушкуємо на мінімальному нагріванні 15 хвилин. Подаємо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *