Ніжна картопля

Очищена і натерта на великій тертці (дрібно нарізана) картопля – 1 кг, дрібно нарізана цибуля – 1 шт., тертий сир чеддер – 300 г, сметана – 1,5 склянки, сіль і свіжомелений чорний перець – за смаком.
У великій мисці змішати картоплю, цибулю, сир (1/4 частину відкласти), сіль і свіжомелений чорний перець. Додати сметану й акуратно перемішати.
Форму для запікання (одну велику або 4-6 маленьких) змастити маслом. Розкласти картопляну суміш, не вирівнюючи поверхню. Посипати сиром, що залишився, і запікати в духовці при 180°C упродовж 25-30 хвилин, до золотавого кольору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

www.000webhost.com