Ароматна скумбрія-гриль

Скумбрія – 3 шт., соєвий соус – 4 ст. л., олія – 4 ст. л., петрушка – 1 пучок, лимон – 6 скибочок., коріандр, сіль – за смаком, перець чорний.
Змішати всі компоненти для маринаду. Рибу промити, попатрати. Відрізати плавники, якщо залишаєте голову, то видалити зябра. Залити тушки маринадом не менше, ніж на 30 хвилин, але й не більше 2 годин.
По закінченні часу маринування в черевце вкласти по 2-3 гілочки петрушки й по парі скибочок лимона. Викласти тушки на решітку.
Розпалити мангал. Дочекатися «сивого» вугілля. Покласти решітку на мангал.
Риба готується швидко, хвилин 10-15, залежно від розміру. Готовність риби перевірити біля хребта.
Подавати зі скибочками лимона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

www.000webhost.com