Трубочки з лаваша

Лаваш –1 шт.; начинка: картопля – 400 г, кріп – 3 гілочки, сіль – 1/2 ч. л., сир – 100 г, перець – за смаком.
Картоплю очистити, відварити, приготувати пюре. Сир натерти на великій тертці, зелень подрібнити. У картопляне пюре додати тертий сир, зелень, поперчити і перемішати.
Лаваш нарізати прямокутниками. На один край шматочка лаваша покласти начинку і згорнути трубочку.
Трубочки викласти на змащений вершковим маслом пергамент, змастити жовтком, змішаним із ложкою молока, посипати кунжутом. Випікати при 200°С 15 хвилин. Подавати гарячими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *