Press "Enter" to skip to content

Курка в соєво-томатному маринаді

На 4 порції: курячі крильця – 1,2 кг, соєвий соус – 50 мл, кетчуп – 2 ст. л., мед – 1 ст. л., сухий часник – 1/2 ч. л., кунжутна олія – 1/2 ч. л.

Змішайте в мисці всі інгредієнти для маринаду. Додайте його до курки й перемішайте. Дайте постояти близько  пів години.

Перекладіть курячі крильця у вогнетривку форму й відправте в попередньо розігріту до 190 градусів духовку. Запікайте  до готовності – для крил це буде близько 35-40 хвилин, для стегенець – близько 50 хвилин, для філе грудок – приблизно 20 хвилин.

На  гарнір підійдуть рис, кускус.

Be First to Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *