Press "Enter" to skip to content

Незвичайна страва зі звичайної капусти

Невеличку капустину розріжте навпіл і видаліть качан. Дрібно нашаткуйте.

Болгарський перець наріжте тонкими смужками. Дрібно посічіть зелену цибулю.

Розбийте три яйця в миску, перемішайте й залийте ними капусту. Додайте перець і цибулю, посоліть, поперчіть. Додайте небагато соєвого соусу й ретельно все перемішайте.

Додайте по 1 столовій ложці пшеничного й кукурудзяного борошна й перемішайте з овочами.

Налийте  олію в пательню, нагрійте на невеликому вогні й викладіть капусту. Розподіліть її у вигляді великого млинчика. Зверху можна додати кунжут. Накрийте кришкою.

Коли низ присмажиться, переверніть млинчик. Дайте йому підрум’янитися з іншого боку.

Зніміть із вогню, наріжте на порційні шматки й подавайте.

Be First to Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *